UPM mampu tarik lebih ramai pelajar luar negara: Radik - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 2 Mei - Radik Srazhidinov dari Rusia, yang berjaya menamatkan pengajian Sarjana dalam tempoh dua semester di Universiti Putra Malaysia (UPM), percaya UPM mampu melonjakkan lagi nama di peringkat antarabangsa serta menarik lebih ramai pelajar luar negara