Syakir, Nur Ismazatul aktif laksana kerja amal - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 2 Mei - Dapat menyelami kehidupan golongan masyakat terutamanya di luar bandar dan berbakti kepada mereka, memberikan kepuasan buat dua pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) Mohamad Syakir Samsudin dan Nur Ismazatul Husna Ismail.