AWAC 2017 dapat sambutan menggalakkan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
PUTRAJAYA, 21 Mei – Lebih 2,000 orang mengunjungi program Kempen Kesedaran Kebajikan Haiwan (AWAC) 2017 yang diadakan selama dua hari