Penerbit UPM menang dua anugerah buku negara 2017 - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 2 Mei – Penerbit Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi dua Anugerah Buku Negara bagi kategori Anugerah Industri Buku 2017 pada Majlis Anugerah Buku Negara 2017.