Expo kerjaya dan keusahawanan CEM, UPM bantu pelajar UPM dan IPT cari pekerjaan - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 26 April – Ekspo kerjaya dan Keusahawanan 2017 anjuran Pusat Pembangunan Keusahawanan & Kebolehpasaran Graduan (CEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) selama dua hari membantu bakal graduan UPM serta pelajar institusi pengajian tinggi awam dan swasta mencari peluang pekerjaan yang bersesuaian.