Program wacana putra bantu tingkat kelestarian hijau UPM - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 2 Mei – Fakulti Pengajian Alam Sekitar dengan kerjasama Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (CoSComm), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Wacana Putra bersama Ketua Setiausaha, Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air (KeTHHA), Dato’ Seri Ir. Dr. Zaini Ujang bagi memberi pendedahan kepada warga UPM dan masyarakat setempat mengenai usaha ‘Membudayakan Teknologi Hijau.’