UPM menang APUCEN International Youth Volunteer Award 2017 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
PULAU PINANG, 20 April – Projek Vermikompos Sisa Sayuran di Pasar Besar Melaka Sentral oleh pensyarah Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Asia-Pacific University - Community Engagement Network (APUCEN) International Youth Volunteer Award (Kategori Alam Sekitar) pada APUCEN SUMMIT 2017.