Program mobiliti Reise De Java timba pengalaman di luar negara - Mohd Zaher, Nurfatilkha Aisha (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
MALANG (Indonesia) - Seramai 18 orang pelajar Jabatan Matematik, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai program mobiliti Reise de Java 2017 di Universitas Brawijaya, Malang, Indonesia baru-baru ini.