Hasil kaligrafi Tamil pensyarah UPM diabadi dalam setem - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 18 April- Bermula dengan mempelajari penulisan kaligrafi Rumi dan Jawi sebelum meneroka bidang kaligrafi Tamil, seorang pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menempa nama dalam kaligrafi Tamil sehingga hasil kerja tangannya itu diabadikan dalam setem kenang-kenangan dan Sampul Surat Hari Pertama oleh Pos Malaysia.