FEM anjur persidangan antarabangsa cabaran ekologi manusia - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
PUTRAJAYA, 18 April - Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Persidangan Antarabangsa Ekologi Manusia (HEIC 2017) bagi memperkasa dan meningkatkan keupayaannya di dalam bidang penyelidikan sains sosial terutamanya di dalam Kluster Kemanusiaan dan Pembangunan Nusa Bangsa.