Mengekal kelestarian kualiti tanah, air empangan muda dan ahning - Karam Singh, Daljit Singh (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SIK (Kedah) - Beberapa penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Malaya (UM) menjalankan penyelidikan bersama Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA) dalam memantau status kualiti tanah dan air di empangan Muda dan empangan Ahning.