Young scientist apprentice tarik minat pelajar SAMTSH terhadap kimia - Aminudin, Athirah Nur Damia (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KLANG - Seramai 120 orang pelajar aliran sains Sekolah Agama Menengah Tinggi Sultan Hisamuddin, Klang, Selangor (SAMTSH) mengikuti Program Young Scientist Apprentice (YSA) baru-baru ini.