Safe kids Malaysia terima anugerah FedEx Road Safety 2017 - Mohamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 6 April - Safe Kids Malaysia Universiti Putra Malaysia menerima Anugerah Keselamatan Jalan Raya FedEx ‘FedEx Road Safety Award 2017’ oleh Global Alliance di sini.