Inovasi e-site inventory mudahkan kumpul data di tapak projek - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 3 April: e-Site Inventory, inovasi aplikasi “semua dalam satu” telah membolehkan kerja pengumpulan data di tapak projek dilakukan jauh lebih mudah berbanding kaedeah konvensional, manakala maklumat yang diperoleh juga lebih tepat