STEdex 2017 platform pensyarah FRSB ketengahkan penyelidikan - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 23 Mei – Pameran STEdex 2017 dilihat sebagai platform pensyarah Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengetengahkan hasil serta aplikasi penyelidikan berasaskan reka bentuk dan senibina.