Zafril, Roslinda - Olahragawan Olahragawati UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 2 April - Atlet olahraga negara, Mohd Zafril Mohd Zuslaini dan Roslinda Samsu dipilih sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) 2010 sempena Majlis Anugerah Sukan UPM ke 27.