UPM anjur ‘CEO@Faculty Programme’ bersama KSU KKMM - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 20 Mac – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Pusat Hubungan dan Jaringan Industri (CiRNeT), UPM menganjurkan CEO@FacultyProgramme bersama Ketua Setiausaha, Kementerian Komunikasi dan Multimedia (KKMM), Dato’ Seri Dr. Sharifah Zarah Syed Ahmad bagi memberi pendedahan kepada pelajar mengenai industri.