UPM anjur karnival sukan 2017 - Mustafha, Muhammad Al Amin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 13 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Pusat Sukan berjaya menganjurkan Kejohanan Karnival Sukan UPM 2017 yang berlangsung penuh meriah.