Program “Putra Bakti: Outreach Physics” hapus persepsi fizik susah - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
TELUK INTAN - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi pasukan “Putra Bakti: Outreach Physics” menganjurkan program ‘Putra Outreach Physics Tour’ Siri 8 yang disertai 112 orang pelajar tingkatan 5 Sekolah Menengah Sains Teluk Intan (SEMESTI) baru-baru ini.