Perabot ‘dihasil’ daripada kueh - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 9 Mac - Dengan mengetengahkan idea kreatif, kumpulan pensyarah dan pelajar Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM), melahirkan reka bentuk perabot yang unik dengan menjadikan kueh mueh sebagai motif rekabentuk itu.