Saintis kutub Malaysia, Dr. Siti Aqlima buat penyelidikan di Antartika - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 13 Mac - Pensyarah kanan Jabatan Biokimia, Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Siti Aqlima Ahmad kini berada di Pulau Signy, Antartika, menjalankan penyelidikan selama 80 hari di pulau itu sehingga 20 Mac 2017.