QS WORLD UNIVERSITY RANKINGS 2017-23 subjek UPM terbaik di dunia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya melonjakkan sebanyak 16 subjek dalam kedudukan 200 terbaik QS World University Rankings by Subject 2017 yang baru diumumkan pada 8 Mac 2017 hari ini.