PUTRA BAKTI, UPM berbudi di Cambodia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KAMPOT, (Cambodia) - Kumpulan Putra Bakti UPM yang diwakili oleh pegawai dan staf Perubatan Pusat Kesihatan Universiti selesai menjalankan perkhidmatan kesihatan di Kampung Kampot, Cambodia selama dua hari berturut-turut dengan merawat kesihatan penduduk kampung dan mengkhatankan beberapa kanak-kanak tempatan.