UPM terima tajaan pendidikan dari AEON Credit Service - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 24 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima tajaan pendidikan dari AEON Credit Service (M) Berhad bagi membantu pelajar Bacelor UPM yang cemerlang tetapi kurang kemampuan kewangan.