Safe kids Malaysia UPM lancar program pencegahan kebakaran bagi murid sekolah - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 20 Feb – Safe Kids Malaysia Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan program pencegahan kebakaran kepada kanak-kanak sekolah rendah berumur lapan hingga 12 tahun yang akan dimulakan di sembilan sekolah di sekitar Sentul, Kuala Lumpur