Nahwan Nur UPM bantu komuniti Islam di Bali, Indonesia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
BALI, 11 Feb – Kumpulan Nasyid Nahwan Nur, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan program Kembara Bakti Tabanan Bali, Indonesia bagi membantu masyarakat Islam di Panti Asuhan Yayasan Al-Islam Hidayatullah, Bali.