‘Putra Space’ dalam senarai 50 terbaik pertandingan ‘Airbus Fly Your Ideas - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 16 Feb - Pasukan ‘Putra Space’ dari Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya melangkah ke pusingan kedua pertandingan ‘Airbus Fly Your Ideas 2017’ apabila disenarai dalam 50 pasukan terbaik (Top 50) daripada sejumlah 356 pasukan dari 89 negara yang menyertai pertandingan itu.