Warga UPM mesti berjiwa besar, bermotivasi harungi tahun 2017 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 24 Feb - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr Aini Ideris menjangkakan tahun 2017 akan terus memberi cabaran getir kepada sektor pendidikan tinggi khususnya di peringkat universiti, dan oleh itu mahu warga UPM sentiasa berjiwa besar dan bermotivasi untuk mengekalkan kecemerlangan.