FSKTM Lancar Window 7 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 30 Mac – Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM) Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Microsoft Student Partners Malaysia melancarkan perisian Windows 7 untuk kemudahan pelajar-pelajar UPM.