Program kembara teroka seni bina dan budaya di India - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
TAMIL NADU (INDIA) - Dalam mencapai tahap kebolehpasaran graduan, mahasiswa disarankan untuk peka terhadap perkembangan semasa dalam dan luar negara bagi memastikan pemikiran yang seiring dengan perkembangan dunia tanpa sempadan.