Penyeliaan kaunselor sekolah: peranan dan tanggungjawab - Abd. Rahim, Nordiana; Wan Jaafar, Wan Marzuki (Faculty of Educational Studies, Universiti Putra Malaysia, 2013)
Artikel ini membincangkan tentang penyeliaan kaunselor sekolah dengan melihat secara jelas tentang peranan dan tanggungjawab. Fokus perbincangan adalah berkaitan tanggungjawab penyelia terhadap kaunselor, tanggungjawab penyelia terhadap klien, isu-isu dalam penyeliaan kaunseling dan langkah-langkah mengatasi dalam melaksanakan penyeliaan kaunselor di sekolah.