Kembara putra satria martabat seni, budaya Melayu Negeri Sembilan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Seramai 116 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai program kembara Satria siri 5 (siswa@budaya) sayangi komuniti UPM bertujuan memartabatkan kesenian muzik Cak Lempong di kalangan masyarakat daerah Port Dickson.