Prof. Dato’ Dr. Husaini Omar dilantik TNCPI UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG - Kementerian Pendidikan Tinggi mengumumkan pelantikan Prof. Dato’ Dr. Husaini Bin Omar sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UPM selama tiga tahun, berkuatkuasa pada 15 Februari, 2017 hingga 14 Februari, 2020.