Mantan staf pejabat pendaftar sumbang untuk dana wakaf ilmu UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 25 Jan - Seramai 70 orang staf UPM yang pernah berkhidmat di Pejabat Pendaftar mengadakan jamuan yang turut dihadiri oleh mantan Pendaftar dan mantan pegawai-pegawai Pejabat Pendaftar bertujuan mengeratkan lagi ukhwah dan semangat kesetiakawanan.