Aplikasi model pembangunan bersepadu dalam penyeliaan kaunseling - Abd. Rahim, Nordiana; Wan Jaafar, Wan Marzuki (Faculty of Educational Studies, Universiti Putra Malaysia, 2013)
Kertas kerja ini membincangkan tentang aplikasi model pembangunan bersepadu dalam penyeliaan kaunseling yang terdiri daripada pengenalan secara umum tentang model, peringkat dalam dalam model dan bagaimana model ini dapat digunakan atau diaplikasikan dalam penyeliaan kaunseling.