Hubungan penyeliaan dalam penyeliaan kaunseling: implikasi kepada proses penyeliaan kaunseling - Abd. Rahim, Nordiana; Wan Jaafar, Wan Marzuki (Faculty of Educational Studies, Universiti Putra Malaysia, 2013)
Kertas kerja ini membincangkan tentang kepentingan hubungan penyeliaan dalam proses penyeliaan kaunseling. Faktor yang dibincangkan termasuk faktor penyelia dan kaunselor yang diselia, proses dan hubungan dalam penyeliaan kaunseling dan implikasi praktikal.