UPM – muslim best marketing tingkat kerjasama pembangunan sistem manual halal - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 23 Jan – Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Syarikat Muslim Best Marketing (M) Sdn. Bhd. akan meningkatkan kerjasama dalam pembangunan sistem dan manual halal.