Pameran berindeks 'NYAWA'16: BRAIN' pamer kombinasi sains dan seni - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 11 Jan - Bahagian Edu-Park, Putra Science Park, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan pameran berindeks NYAWA’16: BRAIN di Galeri Serdang, Fakulti Rekabentuk dan Senibina, UPM.