Institut Biosains UPM Diiktiraf Pusat Kecemerlangan Pengajian Tinggi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUTRAJAYA, 1 April – Kerajaan mengiktiraf Institut Biosains (IBS), Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai Pusat Kecemerlangan Pengajian Tinggi (HICoE) daripada 166 pusat kecemerlangan institut pengajian tinggi awam (IPTA) yang memohon pengiktirafan sejak 2008.