Inovasi ‘dekoponix rack’, ‘home deco’ bawa pertanian ke dalam rumah - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 12 Jan: “Pertanian tidak semestinya di ladang, malah boleh dilakukan di dalam rumah.”