Hab dalam talian perlu diwujud untuk negara Islam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 23 Dis - Hab dalam talian dan pendekatan sistematik untuk disesuaikan dengan program yang berjaya dan model kerjasama, perlu diwujudkan ke arah meningkatkan profil dan standard sains dan tekhnologi di negara-negara Islam.