Penyelidik UPM menang ‘Newton-Ungku Omar Fund’ - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PUTRAJAYA – Penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini memenangi Newton-Ungku Omar Fund (NUOF) yang diwujudkan oleh kerajaan United Kingdom (UK) dan Malaysia.