UPM bantu Kelantan tanam pokok hutan ‘PAULOWNIA’ untuk projek ladang hutan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
GUA MUSANG - Institut Penyelidikan Perhutanan dan Produk Hutan (INTROP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menerajui penyelidikan dalam membantu Kelantan menanam 2,000 anak pokok spesies pokok hutan ‘Paulownia tomentosa’ untuk ladang hutan di Mering di sini