Pelajar FPAS anjur program alam sekitar di kampung Orang Asli di Pahang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Sebelas pelajar dari Fakulti Pengajian Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program ‘Orang Asli Initiative’ (OAI) 2016 di Kampung Orang Asli Batu 55, Maran, Pahang baru-baru ini.