Pensyarah UPM terima hadiah khas KSDS international exhibition Korea - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KOREA – Pensyarah Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Khairul Aidil Azlin Abd Rahman menerima anugerah Hadiah Khas (Special Prize) untuk reka bentuk ‘Sarang Chair’ pada Korea Society of Design Science (KSDS) International Invitation Exhibition 2016.