UPM pupuk minat pelajar ceburi kerjaya dalam teknologi dan kejuruteraan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUANTAN – Jabatan Kejuruteraan Aeroangkasa, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), menganjurkan program kerjaya teknologi dan kejuruteraan untuk membangkit dan memupuk minat pelajar SMK Seri Mahkota Kuantan, Pahang, dalam bidang sains roket.