Mahasiswa tidak babit diri secara ekstensif interaksi antara etnik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Mahasiswa Malaysia tidak membabitkan diri secara ekstensif dalam interaksi antara etnik dan pergaulan meskipun mereka menyedari pentingnya perkara itu, selain saranan yang sering diutarakan agar mereka bergaul dan berinteraksi secara kerap, kata pensyarah Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Ezhar Tamam