Koperasi UPM di kedudukan 43 profil 100 koperasi terbaik Malaysia 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 29 Dis - Koperasi Universiti Putra Malaysia (KUPUTRA) Berhad mencatat kejayaan cemerlang apabila diiktiraf di kedudukan 43 terbaik Malaysia 2016 kategori fungsi pengguna dalam penerbitan Profil 100 Koperasi Terbaik Malaysia yang dikeluarkan oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia.