FRSB, UPM terima Anugerah Sukarelawan Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PETALING JAYA, 9 Dis - Fakulti Rekabentuk dan Seni Bina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih sebagai penerima Anugerah Sukarelawan Malaysia (Anugerah Perdana Menteri) bagi kategori Inisiatif Sukarelawan Terbaik – Dre1M 2016 pada majlis Anugerah Sukarelawan Malaysia.