Pelan komprehensif penting untuk kemajuan sains dan teknologi negara Islam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 19 Dis - Negara-negara Islam perlu berganding bahu dan menghasilkan pelan komprehensif ke arah meningkatkan kerjasama saintifik dalam nanosains dan nanoteknologi, kata Setiausaha Agung Majlis Inisiatif Nanoteknologi Iran (INIC), Profesor Sarkar Saeed.